Markis för terassen i olika färger

Produkten monteras normalt sett på väggen, eller under takfoten på huset. Sitter den ute i vädret väljs lämpligen en med ett skyddande tak eller kassett. Precis som på fönstermarkiserna finns metallen i färgerna vit, svart eller silver som standard. Den kan fås speciallackad mot en extra kostnad, för att få till det lilla sista på en speciell byggnad. Väven består normalt av spinnfärgad akryl med mycket goda fysiska egenskaper, Den är impregnerad för att stå emot fukt och smuts i största möjliga utsträckning.

Funderingar?

Kontakta oss direkt för pris eller skicka en offert!

Justerbar lutning

Har du problem med att solen står väldigt lågt där den ska användas, kan vi montera armar med “pitch”. Det innebär att du med veven enkelt kan justera lutningen på detta smarta solskydd. Då täcker den solen på en sensommarkväll likväl som en eftermiddag i början av sommaren när solen står högre. Alternativt finns modeller där du kan hissa ner en perforerad “rullgardin” ur fronten för att ta den låga solen när markisens framkant är för hög.

En uppgradering
av din uteplats

Din markis för terass sköts antingen med en klassisk vev, eller monteras med en motor inuti valsen, så att du kan sköta den med knapp eller fjärrkontroll. Vid motordrift kan den även utrustas för att automatiskt åka in vid för hård vind – så att din investering skyddas på bästa möjliga sätt. En bra markis över din terass gör under för hur ni kan använda er uteplats och njuta av sommaren, oberoende av väder och vind.

Använd terassen som kontor

I dag är vi allt fler som jobbar hemifrån. Solen som blänker på datorskärmen kan dock vara ett problem, men med den här typen av smart solskydd klarar du biffen. Om du inte vill jobba kanske du vill sitta ute och se på film, eller surfa runt för att hantera shoppingen. Allt i en härlig atmosfär, kanske med doften av nyklippt gräs och med en kopp kaffe eller te framför dig på bordet.

Kontakta oss om du behöver hjälp

Det finns flera användningsområden för denna produkt, och det kan vara svårt att veta vilken modell som passar dig. Om du har några funderingar eller behöver hjälp och råd – kontakta oss. Vi vet hur du får det både bekvämt och snyggt på din uteplats.

Beställ hem färgprover!

Genom vår återförsäljare kan du beställa hem prover. Kontakta om du behöver mer hjälp.