Byte av bilglas
enkelt och smidigt

Vid försäkringsärenden så tar du bara kontakten direkt med oss så ordnar vi med resten. Vi beställer det glas som behöver bytas, fyller i pappersarbetet åt dig, bokar en tid och ordnar bytet. Du betalar självrisken när bilen är färdig, så löser vi resten med ditt försäkringsbolag. Enkelt och smidigt. Titta lite längre ned och kontakta oss direkt. Skriv med registreringsnummer, telefonnummer och e-postadress så hör vi av oss så fort vi kan!

Kontakta oss direkt för att boka glasbyte!

Fyll i uppgifterna i formuläret så återkommer vi till dig direkt!

Välj din närmaste ort

Du kan lita på att vi håller kvalitet

Byte av bilglas dagens bilar ställer höga krav på kompetens. Konstant utbildning av personal är ett måste, liksom rätt material, rätt verktyg samt bra leverantörer. Vi har flera leverantörer av högsta klass. Utöver detta är vi en Sekurit Partner, vilket betyder vi ligger i framkant i branschen. Vi har kalibreringsverktyg från Hella-Gutmann, alltid med senaste programvaran, alla tavlor/målbilder för alla tillgängliga bilmodeller för att säkerställa en korrekt kalibrering även på rutor som är fulla med modern elektronik, sensorer, antenner, el och kameror. Vi genomgår årlig kvalitetskontroll av tredje part för att hålla oss på tårna. Hos oss kan du lämna din bil och känna dig trygg med att den får ett förstklassigt omhändertagande.

Vi löser specialbehoven

Utöver byte av bilglas utför vi byten av rutor på entreprenadmaskiner, både ute på arbetsplats hos er, och vid vår verkstad. Ovanligare lösningar till maskiner, tex knackskydd, skydd för slåtter, specialglas till gruvmaskiner eller till och med markiser till traktorer fixar vi också. Behöver du en bakruta till en traktor, en plan grön framruta till en hotrod, eller ny blågrön-tonad sidoruta till din gamla amerikanare? Kom in o prata med oss. Glas och gummilister med mera har vi ofta på lager för att försöka ge en snabb service.